Arne Lundemann

musikalsk underholdning for pensionister

Arne er ubetinget én af de bedste underholdere for ældre og pensionister: Årsagen er ganske simpel: Han synger det folk, vil høre: Sange af bl.a. Kai Normann Andersen, Åge Stentoft og selvfølgelig numre fra "Sommer i Tyrol" og "My Fair Lady".

Arne Lundemann er en efterspurgt solist af landets orkestre (både amatører og professionelle). Her kommer Arnes store sangstemme til sin ret - han behersker både operette, musicals, viser og glade syng-med toner

Arne Lundemann har stadig fuld fart på med at underholde til firmafester, foreningsfester, garantmøder, donorfester o.lign. ligesom han er en efterspurgt konferencier og solist hos landets professionelle og amatør orkestre.

Arne Lundemann kan også engageres med pianist eller trio til fællessangs-arrangement. Arne sørger for sanghæfte, der er klar til kopiering af arrangøren.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Arne Lundemann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Arne Lundemann

For booking af Arne Lundemann ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Arne Lundemann

 Arne Lundemann
Info
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere