Halfdanskerne

Danske viser

De tre fyre er alle professionelle musikere med en stærk udstråling, og har fundet sammen om en fælles passion for Halfdanske og Benny´ske viser med stærke tekster, gode historier og lækre harmonier.

Halfdanskerne består af kontrabassisten Rasmus Vennevold og de to musikalske entertainere og sangere Lars Grand og Mads Westfall på harmonika og guitar.

Trioen optræder med et musikalsk og morsomt show baseret på viser af Benny Andersen og Halfdan Rasmussen, og repertoiret indeholder desuden sange af andre musikalske digtere som Frank Jæger, Sigfred Petersen og Piet Hein.

I det underholdende og vellydende show kan du både opleve trioens personlige versioner af klassikere som "Svantes lykkelige dag", "Noget om helte" og "Go nu nat", og blive mindet om lidt sjældnere fortolkede højdepunkter i den danske viseskat.BENNY ANDERSEN SKRIVER

Halfdanskerne inviterede Benny Andersen til at komme og se deres live show - Han var meget begejstret og sendte os et par dage efter denne kommentar:

".... At opleve mine egne såvel som Halfdans sange i en opdateret, forynget fremførelse af Halfdanskerne var en formidabel oplevelse, så jeg må på det bestemteste anbefale alle interesserede at engagere Halfdanskerne til en live-koncert!"
Benny Andersen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Halfdanskerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Halfdanskerne

For booking af Halfdanskerne ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Halfdanskerne

 Halfdanskerne
Info
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere